Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte din första eller sista

Jag är inte din första
eller
din sista

Jag är inte flickan som krossar ditt hjärta
jag är flickan som får sitt krossat av dig.

Vi är inte meningen
att
”be forever ”

du och jag är nu.
Och
vi sjunger inte hela livet


Det kvittar
om jag inte är den första eller sista flickan
som får känna dina tunga andetag
mot min nacke i din säng

Jag vill leva i nuet
och lära mig vad livet är


Det kvittar om jag tappar min glassko
och du inte letar upp mig

För vi är ingen saga

vi är verklighet.





Jag är inte din första
eller sista
kärlek


men du var min..






Fri vers av M.B
Läst 321 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-01-10 10:47



Bookmark and Share


  shiiva
Otroligt bra verklighetsskrift av ngn så ung
gillar skarpt
2011-02-07

    Joytan
Tack!! Vilken härlig gåva att få läsa detta!
2011-01-11

  Lena Själsöga Keijser
rent klart vil säga melodiskt

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-10

  Teresia Ridell
Riktigt snyggt med stor känsla i orden. Berör helt klart !!
2011-01-10

    Loffe
Wow, vilken känsla i uttrycket. Jättebra!

// Loffe
2011-01-10

  F.
Hög igenkänningsfaktor. Snyggt jobbat.
2011-01-10

  Julio VIP
Snyggt och bra skrivet
2011-01-10

  Peter Olausson VIP
din text känns så äkta, tycker om
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

M.B
M.B