Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helgen var slut


Och när du packade din väska
kollade igenom extra noga
att du inte glömt något

Du ställde dig framför mig och gav mig en puss på pannan
-
bussen går snart
och
jag får inte missa den

sade du.

Jag var beredd att ge dig en hejdå puss, vi ger aldrig kramar till varandra
det har vi aldrig gjort.

anledningen



jag hatar hejdåkramar.
Hejdå är ett avsked, att man är beredd på att lämna personen,
kanske för gott. Det kan man aldrig aldrig veta.


Men nu gav du mig en snabbt, och sen smet du ut

Jag hatar hejdåkramar.






Fri vers av M.B
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-11 21:11



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
den kramen beskriver du väl
de har en speciell fadd smak

låt de vackra stunderna vara hos dig

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-12
  > Nästa text
< Föregående

M.B
M.B