Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver inte kunna flyga för att se världen

Idag
klippte jag bort vingarna

för
Jag har lärt mig att dem bästa sakerna i livet
är värt att kämpa för


så jag börjar nu
att klättra för att nå mina mål


Jag börjar klättra för att äntligen stå på toppen
och känna att jag verkligen kämpade för det.








Fri vers av M.B
Läst 405 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-01-31 21:59



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Stor kraft i denna
2011-02-01

  Filosofen2
Utan kamp ingen vinst
2011-02-01

  Lena Själsöga Keijser
nej
du behöver ej flyga
ty världen bor i ditt vackra hjärta
och du i allt

jag andas glädje i dina ord
gläder mig med dig

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2011-02-01

  wellness tina
... :)
och få vara stolt
2011-02-01

  lilla t
Gillas att du har mål i plural! ;)
2011-01-31

    ej medlem längre
Jättebra!
*applåderar*
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

M.B
M.B