Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lady & Lufsen




har en rockad inom räckhåll
drömmer att jag sågar i en hund
särskilt bröstbenet är kinkigt
det ger inte vika
djuret är fullkomligt tyst
tittar bara på mig ibland
och låter mig fortsätta

jag berättar för dig på morgonen
att drömmen väckte mig aldrig
att det kommer att bli bra
voff säger du
tar dig över bröstkorgen

vi ska aldrig dö utan varandra
våra avstånd finns inte
vi förstår att schack är bara schack









Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-02 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP