Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur kan jag lita till

 

att dessa väggar inte sluter sig
för att sluka mig

när rädslan slår ut
hela mitt försvar
och jag är ensam

hur ska jag lita till
att det goda segrar
för att efter mörker

kommer ljus

hur ska jag lita 
när olyckan drabbar oskyldiga
varje dag

att det finns någon mening
med allt...

så hur ska jag lita

när mitt hjärta bara blöder




Fri vers av Ex¤animo
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-09 17:29



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
det behövs en barnatro som säger att tvivel är sådant folk pratar om men man själv inte har en aning om innebörden av
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo