Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blott, ett blottat hjärta

 

mina hårda ord
brister runt din midja

dina andetag
så nära
med läppar
hårt sammanbitna

näst intill mättad
kyss

stöter bort allt ljud
från mina 
hjälplösa rop

och jag tvingas älska
fast timmen är sen

och jag är blott
ett blottat hjärta.

aldrig redo

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-16 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo