Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

p o e t

 

i samklang med allt
                             men alltid utanför




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-16 23:32



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
kärlek och vemod i vacker dans
2011-02-17

  Aftonvännen
på något sätt.. en betraktare
2011-02-16

  Lena Själsöga Keijser
..samt djupt innanför ... så vackra sanna klingar dina ord
tack
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo