Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorgen före sorgen



dödligt dyster
utan tårar
bara
inget

bara vanligt
som ingen vet

talar jag
rämnar 55 år

jag blundar

där blommar öknen med 7 miljarder hjärtan

så länge jag blundar




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-21 21:03



Bookmark and Share


  Minkki VIP
saknar ord, men är tagen...
2011-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP