Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sockerdricka

I natt drömmer jag om skrattet kittlande i magen, i natt drömmer jag om att kunna flyga. Idag lever jag drömmen, kisar mot solen och skrattar sockerdricka med dig, min vän.

Våra trasiga själar skrattade sig igenom livet, hoppade på rosa moln med såpbubblor i halsen. Att vi hatade världen är ingen underdrift. Ingen underdrift precis som att vi älskade varandra gränslöst inte är en överdrift.




Fri vers av millaan
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-21 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

millaan
millaan