Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag sa som Håkan Hellström - Lillebror, bli inte som jag.


Lillebror

Du slog mig till marken
jag reste mig upp
kramade om dig
du kallade mig för hora
jag kramade dig allt hårdare
sa att allt skulle bli bra
en dag
jag lovade

Så nu ska jag slåss
för att du en dag
ska få se livet som jag
jag ska visa dig allt vackert




Fri vers av millaan
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-30 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

millaan
millaan