Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara så överjävla rörigt, egentligen är jag en glad skit.


Torsdag.

att stoppa fingrarna i halsen till tonerna av fröken svår

livet är en dans på rosor men det är en dans med svåra steg

det är bättre än rakbladen mot min hud
åh som jag lurat er, jag lurar er varje dag

du ville bara göra gott och ändå fick du namnet fröken svår

jag borde få ett pris för mitt skådespeleri
ni skrattar och det är tur
för mitt sätt att hantera denna jävla misär
är att vända ut och in på mig själv
vända bak och fram på min känslor och se det som någon kladdig komik

livet är en dans på rosor och det blev en dans som stack dig hårt




Fri vers av millaan
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-13 22:50



Bookmark and Share


  Cizzi
Man måste vara rörig och sorgsen för att vara glad, tror inte på den där gyllene medelvägen.
Tänkvärt, gillar slutet särskilt!
2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

millaan
millaan