Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykisk koma

Jag lurade världen och den trodde på mig. Jag blev kallad mästertjuv för att jag för en tid tog mitt eget liv. Jag fångade varenda ögonblick, sparade de negativa lättåtkomliga bakom luggen medan jag kastade de vackra på hög.

Jag tog för en lång tid mitt eget liv, men det gjorde ingenting. För jag skrev historia när jag vaknade upp efter 5 års trasig, psykisk koma. Jag skrev historia som den vilsna superhjälten jag var.




Fri vers av millaan
Läst 284 gånger
Publicerad 2011-02-21 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

millaan
millaan