Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dotter ville veta vad en dikt var, så jag lät henne lyssna på ett bidrag ifrån månadens ljudtävling, då sken min dotter upp och sa:"-Jaha, nu vet jag! Det är när man tycker synd om sig själv!"<


5-åriga dotterns första dikt :-)


ensam på en äng
och drömde

men sen när jag vaknar

då kände jag mig konstig 
för jag hade inga kompisar

sen hamnade jag på ett märkligt ställe
så jag nästan svimmade
i takten

jag ler så fint, tänkte jag
men sen hände det nåt

jag hade nästan 
hade inte vaknat så lätt

men strunta i det
jag vaknade iallafall

på en hel fin äng...

alltså, nu är jag kär i en katt
som hade jultomtemössa

men då, tänkte jag
nej, jag lägger mig ner nu igen och sover
så snart kommer jag 
att flyga upp i regnbågslandet

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-21 18:33



Bookmark and Share


  Fredric
=) Så fiiiin
2011-02-24

    Novis
<3
2011-02-22

  Lena Själsöga Keijser
hälsa din dotter och säg tack
om du vill
ge henne en kram från mig

tack
2011-02-21

  lisa"puzzle"svensson
hur härligt som helst !
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo