Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i samarbete med puzzle




fångad i flykten (duett med puzzle)


fångad i flykten

knuten vid jorden

längtan står nu

utanför min tid

visheten kapslad

i tidens spiral

själar väckta av liv

älskar riskfullt, innerligt 


hettande öknar som söker

att släcka sin giriga törst

sviker sitt ursprung

ty daggen kommer först

när mörkret funnit ro




Fri vers av Ex¤animo
Läst 437 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-02-21 19:06



Bookmark and Share


  Fredric
mycket tjusigt... Applåder!
2011-02-23

  Lena K Nilsson VIP
Vackra rader!
2011-02-22

  lisa"puzzle"svensson
vackert! ;)
2011-02-22

  peter markurth
snyggt
2011-02-22

    ADI Nehlin
fint skriftat
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo