Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maskulin jämförelse




en slipad fjant
i hallonsaft-bersån
med pan-flöjt
kvittriga romanser på lut
ett parasoll mot solskenet
en drink med parasoll
ÅSIKTER om allt
käften försvinner i fradga
ett streck... ett överuppfostrat barn
på gränsen till "dead or alive"




och så en vild sälle
oborstad
i osnörade kängor
med lien i den ena
och gammelyxan i den andra kardan
brännvin från Kron
KÄNSLOR som känns
utan ett ord
"dead or alive ?"
"who cares ?"




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 565 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-25 10:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänk om de finns inom dig, båda två ?! :-)
Du har ett mustigt, märgfullt språk!
2011-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP