Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge upp?

människan har en motvilja mot att ge upp
man vill hålla fast vid det man har
även om det är hopplöst

leker med tanken;
tanken att ge upp
vill jag eller vill jag inte

klamra mig fast vid dig
som man gör på en klippa ovanför ett stup
eller ett stormande hav

fast är inte riktigt så hårt
håller inte fast så hårt
har släppt taget lite grann

har inte gett upp
är beredd på att släppa
men också på att klättra upp

människan har en motvilja mot att ge upp
men ibland måste man
för att släppa fram något annat

men hur vet man om det är dags att ge upp
eller om man ska stanna kvar?




Fri vers av NoShiningHalo
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-25 17:32



Bookmark and Share


  Trazan
Man ska aldrig ge upp!
Det är människans värsta fiende.
Åtminstone om det gäller det som är gott.
Det meningslösa är inte att kämpa och åter kämpa.
Det meningslösa är att ge upp kampen!
2011-02-28

  Matilda E. Stridsberg
Bra skrivet :)
2011-02-25
  > Nästa text
< Föregående

NoShiningHalo