Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om badrumsrenovering, hantverkare och tillit.


Att tro på någon

Pappa är glad. Efter åratal av opålitliga hantverkare, av ölburkar i tvättstugan, spontandass i trädgården och språkförbistring, har han enligt träffat Robert. En pålitlig hantverkare, innehavare av en handdator med översättningsprogram.
När Robert stegar runt i vårt "spa in spe" och med hjälp av miner, tonfall, leenden – och sin trogna palm pilot – ingjuter hopp i pappas av hantverkare så sargade husägarhjärta, då känns framtiden med ens lite ljusare.
Kanske är det bara pappa, som blir så barnsligt glad över att äntligen få tillfälle att känna rättmätigt förtroende. Eller, kanske är det varje människas innersta kända längtan – att tro på någon.




Prosa (100-ordare) av Attimi
Läst 671 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-26 00:47



Bookmark and Share


    AA VIP
Det är viktigt att tro på någon. // AA
2011-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi