Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftballong

Jag faller in i en dröm
och betraktar världen
från en rosa luftballong

Målar himlakroppar
i brandgul akvarell
bländad av en framtid
som jag aldrig velat ha

Vi möts på torget
en tidig morgon i april
i ett bedrägligt lyckorus
du och jag och våra händer

Min luftballong har kraschat
i det kargaste av landskap
en vindpinad ödemark
som du så vackert kallar själ

Jag faller ur en dröm
och somnar i din famn
all sans på väg bort
i en kolsvart luftballong













Fri vers (Fri form) av Elaine Hildenborg
Läst 550 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-02-27 03:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket vackert befångat, samt svävat
2012-01-26

  Aftonvännen
Den svarta ballongen bland de tusen röda,
en rostig spik sticker mot den, så hårt att järnet går av och jag njuter av att flyga med. Det liksom suger så skönt i magen, att bara falla genom drömmen. Akvarellpenseln kittlar skönt mot fantasin.
2011-03-05

  lisa"puzzle"svensson
vackert!
2011-02-27

  Litorina
Klingar så melodiöst ditt språk och dina toner.
Mycket vackert.

//AS
2011-02-27

  veritaserum
Fullträff
2011-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Elaine Hildenborg
Elaine Hildenborg