Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skenbild

Ta dina händer
bort från min himmel
och låt mig ensam besegra skuggorna
som fostrat mig och vaggat mig till sömns
tillåt mig att övervinna den armé av skapare
som vänder jord på mina drömmars fält
låt mig undfly
den brist på ljus som format mig
så ta nu dina händer
bort från mina ögon
och låt mig komma till världen
för jag har rört vid mörkret
och där platsar inte jag




Fri vers (Fri form) av Elaine Hildenborg
Läst 402 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-24 02:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om tonen i denna "APPLÅD"
2012-09-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
en helt underbar hoppingivande alstring som andas stark pondus samt god självinsikt om ljusets placering för dig, oaktat skuggor och mörker som förfäktat din tillvaro/liv.

i himmlen o ljuset skall du stå
likt den gudinna du så va
2012-09-11

  ULJO
Ett fint poetiskt alster
2012-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Elaine Hildenborg
Elaine Hildenborg