" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillägnad Mirja och Niklas, lille.  




Hela världen väntar


slumra du lille, slumra nog!

våren hälsar dig
med sin grönskande klädnad

den bär vackra blommor i sin krona
redo att skådas

vakna, du vackre, med nyponrosad kind!

hela världen väntar

dörren ut till äventyret, står på glänt
mor och far, de har målat väggar med motiv

de har bäddat din bädd, med nallar
och lenaste lakan

de har bonat din plats med massvis, av kärlek
min lille vän

nu är det tid att göra entré!


hela världen väntar




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-01 10:25



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
satt just och tänkte på mirja och bebis och så har du skrivit denna :) En så fin liten hyllning det är !
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo