Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter ännu en lång paus har jag satt ord på känslan som bor här


vi tog sönder varandra- men mest mig

det jobbigaste jag gjort
var att vända mig om och gå
när jag förstod att du inte skulle springa efter

och det är nästan så att jag vill fortsätta ha ont
bara för att det påminner mig

för smärtan har flyttat in i mitt bröst
och utan smärtan kanske jag glömmer dig

jag har ingenting kvar att beskydda
så jag vet inte varför jag låtsas att jag är ok

varför jag säger att det är på tiden att gå vidare
när ljudet av saknaden jagar mig varje dag

det gör inte ont att kärleken dog
det gör ont att den lever kvar


även när det är över




Fri vers av volaille
Läst 695 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2011-03-07 18:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känslan förmedlas, väldigt tungt med vackra ord!

Applåd!!
2013-06-21

  ellenheiman
det är bara så sant
2011-11-21

  Linaballeriina
Tycker mycket om slutet också. Grymt bra skrivet måste jag tillägga!
2011-06-07

  Linaballeriina
Det är ord jag känner igen mig i. Varit eller är i just den situationen som du lyckats förklara så bra.
2011-06-07

  dagbokspoesi
Väldigt snyggt slut!
2011-05-06

  aol
smärtsamt, slutet mästerligt skriftat
2011-04-03

  stella
Aj va smärtsamt....
2011-04-02

  Ninananonia VIP
Ja just så !
Vackert!
2011-03-23

  F.
Du beskriver det så skickligt. Träffar så rätt med varje stavelse. Rungande applåder!
2011-03-15

  Tymin
jag förstår inte hur du gång på gång kan sätta ord på exakt det som jag själv känner. och så vackert dessutom!
2011-03-09

  storm
känner igen mej, jättevackert beskrivet! tack
2011-03-09

  Niclas Petersson VIP
"det gör inte ont att kärleken dog
det gör ont att den lever kvar

även när det är över"

Precis så! Så igenkännande. Och så jäkla bra!
Gillar. Mycket.
2011-03-09

  Line W
Smärtsamt.. Så grym text!
2011-03-08

  Blåbäret
träffsäkert och igenkännande
med fingrar som inte kan sluta ta på smärtan,
näst intill självplågande...med slutmening som lägger locket på och konserverar känslan ännu mer...mycket bra
2011-03-08

  Janne
Känner med dig
i dina ord här,
släppa taget om
sina känslor i en
relation är känslostarkt
svårt,smärtsam text
som berör mig
2011-03-08

  sockerspöket
Och du sätter ord på det så jävla bra
2011-03-08

  Lars E Jönsson
Snyggt skrivet men detta drabbar nog de flesta så alla kan känna denna hemska känsla
2011-03-08

    Bashak Bsk
om hjärtat är kvar ,kärleken oxå kvar...
2011-03-07

  Niklas Holmgren
Fin beskrivning av känslan; som lämnar bröstet då alltet inte går som man önskat. Dock en partner kommer och går, dock kärleken, alltid består ^^
2011-03-07

    vilgot hellros
slutet är så jävla bra! fin text i sin helhet
2011-03-07

    ej medlem längre
Wunderbar...mitt i all svärta
2011-03-07

    Ken Cassel
Så smärtsamt min vän!
Vet hur det känns!

Kram på dig!

Ken
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

volaille
volaille