Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


kan inte skilja glasskärvorna från mina egna


ser skrävor av mitt hjärta
som bara faller
ner
ner
ner


så jag fyller ett glas
för jag vill bara glömma

och jag släpper allt
så som jag släpper glaset

- för jag vill bara låta allting gå itu

rymmer - när jag inser att det inte längre handlar om
att täcket är för litet
för att rymma oss båda

och jag kan inte ens skilja glasskärvorna från mina egna
när jag låter damsugaren röja
där på golvet




Fri vers av volaille
Läst 410 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-06 16:55



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörande...
2012-01-12

    ADI Nehlin
text som berör..tyckte om
2011-12-20

  Fru Intighet
Otroligt vackert.
2011-12-08

    ej medlem längre
Starkt och inlevelsefullt
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

volaille
volaille