Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på riktigt


jag tror faktiskt att jag har rivit sönder
allt som jag någonsin tyckt om
kastat bort det

skadat dig, mig, oss
och jag tvingar mig därifrån

Nu känns det bara fel att frysa här
med eldar som brinner och händer överallt

alla vet det
att dom bara är sätt att glömma

komma över
under
förbi

oss


men ingen säger någonting här
inte heller jag

pratar inte
känner inte
lever knappt

varför skulle jag göra det
när livet går ut

på att prova alla sätt
på att att glömma

och att komma över dig
på riktigt




Fri vers av volaille
Läst 433 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-02-21 23:31



Bookmark and Share


  Rise Little One
smärsamt svårmod...
2012-02-24

    ej medlem längre
Bokmärks förresten
2012-02-22

    ej medlem längre
Mycket, mycket inlevelsefullt
2012-02-22

  Fru Intighet
Vackert, smärtsamt.
Jag känner med dig.
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

volaille
volaille