Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har tappat din glädje och frihet

Du har tappat din glädje och frihet,
du arbetarbarn i vården.
Nu jobbar du hårt för en usel lön
och känner dig trött och sliten.

Vad var det för frihet - var det långt ifrån krav och stress,
var det glädje och tro på livet?
Tänk efter nu - förrn du stupar i graven,
du arbetarbarn i vården.




Fri vers av Trädflickan
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-08 22:31



Bookmark and Share


  Regular
En stor eloge till alla de som arbetar inom vården och kan bara hoppas att de skall få bättre vilkor
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan