Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glas


Låt mig röra vid dig
genom glaset
utanpå och innanför
tusen röda körsbär
redo att plockas
från askgrå himmel
innan regnet faller
och dimman stör

Låt mig se dig
på andra sidan
genom glaset
en guidad tur på månen
sedan hem till gränsen
mellan hopp
och ren förtvivlan
sedan bort igen

Låt mig känna dig
genom glaset
häfta fast dig i mig
när stormen kommer
var min tvilling
och låt oss falla fritt
medan världen andas in
och ut igen

Låt mig dela dig
genom glaset
gör ett hål i bröstet
att lägga bitar i
en sömngångarvals
och en kluven själ blir två
ett synkroniserat fall
sedan total kollaps




Fri vers av Elaine Hildenborg
Läst 369 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-09 16:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stort!
2012-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Elaine Hildenborg
Elaine Hildenborg