Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skör

du ligger så nära
du är så vacker
men
din panna avslöjar din
oro


jag önskar jag kunde
hålla om dig
och lova
att
allt blir okej




Fri vers av pixiee
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-16 02:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pixiee
pixiee