Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

l i v


jag vet inte varför
livet skriver
mina blad
så sköra

med tyngda ord

jag vet inte varför
jag blir mindre
när livet 
är så mycket 
 

större






Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 166 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-21 16:34



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
sorgligt
2011-03-21

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sorgligt vackert.
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo