Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mormor

Jag ser längtan i din blick
känner oro i din famn
Jag andas in din lukt
och fasar för dagen
dagen då du inte längre finns.

Älskade Mormor.




Fri vers av millaan
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-21 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

millaan
millaan