Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mitt hjärtas bok


så länge jag känner
ska jag sticka mig
på överraskande taggar
bränna mig på eldar
som värmde

allt det
som blir till mitt
hjärtas
sanna

o r d

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-22 15:35



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vackert..
2011-03-24

  lisa"puzzle"svensson
ditt hjärtas sanna ord är så vackra!
2011-03-23

  Lena Själsöga Keijser
detta
är

visdom

tack
2011-03-22

  Ann-sofie.
vacker dikt!
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo