Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade syster


sorgen bygger bo

där den kommer åt

stilla midvintertårar

stannar

i de tvingade


... 

vägar vi gett

åt de behövande


behövda


trofast har vi låtit 
längtan

förmå våra hjärtan

lindra


de förvillade

med glödgande ömhet


som att det fanns en

evig källa


av  bot


älskade syster


vi är dystra
av sanningar


men skimrar


när vi ser tilliten 

åter


skymta


i varandras halvslutna  


däri


kan vi läka



ihop




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-24 17:00



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
hjärtvingar andas
skönhet
2011-03-24

  lisa"puzzle"svensson
åh så fint och ömsint skrivet!
2011-03-24

    ADI Nehlin
fin, fin..systrar är bra att ha..spec när det är svårt
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo