Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

t ä m j mig

 

tämj mig...

håll fast mina vildsinta tassar
klös tillbaka...

möt mitt vassa gap
med en befallande kyss

och lite hårdare tag...


tämj mig...


(om du vågar)




Fri vers av Ex¤animo
Läst 268 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-26 21:28



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
jag ser att det inte räcker att muta dig med en morot här syster-yster ;)
Gillar!
2011-03-27

    ej medlem längre
Humoristisk utmaning med klös!
2011-03-27

  Lena Själsöga Keijser
en av de vackraste penslar har du hämtat
med den målar du här
visdomsskiktmåleri
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo