Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obeskrivligt.


Du gör mig hög.

Bara att höra dina utmattade lungor sucka ut koldioxid intill mitt öra gör mig svag

Att känna dina fingrar vandra från tåspetsarna till kindbenen

Känslan av dina utsökta läppar som omfamnar mina

Lukten av din otvättade hoodie

Ljudet av dina fotsteg

Ruset du ger mig

Du gör mig

hög.




Fri vers (Fri form) av LeeT
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-28 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LeeT
LeeT