Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodsprängda ögonglober

vet du om

att jag

till och med jag

kan betrakta mig själv som en

vacker flicka


när jag ser mig själv

omfamnad av vätskan

i dina blodsprängda

ögonglober?




Fri vers av LeeT
Läst 442 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-13 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LeeT
LeeT