Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

habibi...

 

 habibi, innan jag glider ner över dina hårda drömmar, släpp tyglarna om mitt hår och bör dig bakåt, i 

habibi, innan jag glider ner
över dina drömmar
släpp tyglarna om mitt hår
och böj dig bakåt
i galopp...

rid barbacka in
i drömmars trängtande marker 
full av extas, habibi... 

och låt inte vätan skrämma
den tar dig bara
närmare mål...

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 300 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-03-28 16:49



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ett av de vackraste orden att utsäga
skriver du här

åkallar
du

ja det är en vacker åkallan
2011-03-30

  issac.a.m
Gillar.....
2011-03-28

  peter markurth
mkt bra
2011-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo