Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(det är ju du som betalar)

 

slicka ditt frimärke
fäst det på mig
och bestäm du
vart jag hör hemma
bland ensamma skogar
eller bortskämda privatstränder
töm dina meningar
i dina rader
och posta

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-31 21:51



Bookmark and Share


  lisa"puzzle"svensson
hur bra som helst!
Fast glöm inte fragile - stämpeln
2011-04-01

  Lena Själsöga Keijser
i det sker det vita mötet

ser en mörk himmel av tillverkade bilder omdömen
en blixt, det befriande regnet vilket sköljer alla marker
och där
och där
spirar hjärtbladen

tack
2011-04-01

  Fredric
tjusigt vävt, hatten av...
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo