Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur dröm - där de hopplösa lär sig flyga




för de livsdömda

 

du står på toppen
av klippan
där de hopplösa
hoppar

men du var alltid bäst
säger du 

tills du blev sämst

då fanns det ingen mening
längre

så du står på toppen
av klippan

och tänker hoppa

vid en statligt betald
avsats

för de livsdömda.




Fri vers av Ex¤animo
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-09 11:08



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
stanna upp i
är en bra rörelse
2011-04-10

  lisa"puzzle"svensson
ättestupan i ny tappning går mina tankar
2011-04-09

    Max Poisé
Du knyter ihop detta alster med högsta möjliga finess! Bravo!!
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo