Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mental semination





den schizoida
men aldrig
som den schizofrent diagnosticerade,
kvinnan
avlar ett barn
med en toffel

för sin uppgifts skull
får det namnet
kärleksbarn

nu kan sjukdomen blomma

hatet
till livet

föras vidare

några gå fria




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2011-04-22 09:52



Bookmark and Share


  Zelogath
En djup men hemsk text
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP