Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vara "humalassa" i Finland är att vara i humle...klok


i humleträdgården




du har druckit dig själv
någon svämmar över

kanske den
det hälldes i

kanske den
som hällde

paradiset och helvetet
tar varann i hand

tänker på morgondagens
värld







Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-30 19:40



Bookmark and Share


  Minkki VIP
klurigt om överförfriskningskulturen - inte är det lätt.. men sedan vi fått nyktra romska tiggare är det så tyst så tyst om våra egna alkoholproblem på gatorna
2011-04-30

  Gawain
Cool, för att inte säga rent intressant.
2011-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP