Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

666 jävla texter





nu har jag spillt ner
"666 texter"

och så har jag fastnat i ABBA

"lay all your love on me"

hur många versioner finns det ?

hur patetiskt det kan bli
med alla sexor i ryggen




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-03 10:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kunskapens siffra som bara den vise skall tyda ihop med ABBA ?
En kombination av många :)
2011-05-03

  lodjuret/seglare VIP
kan man få en mer intrikat utläggning?
2011-05-03

  ulf olsson
vilddjurets vassa siffror. abba djupt in i ryggen. gillar dina texter.
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP