Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i de lugnaste vattnen



han tycktes så genomgjuten
av godhet
att det krävdes arkeolog
för att komma ondskan
på spåren

när den väl påvisats
och frilagts
medelst skärslev
flammade skärselden upp
djävulsutdrivaren fick S O S






Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-04 17:26



Bookmark and Share


  Minkki VIP
inte illa ;) (understatement)
2011-05-04

  filosofian
grymt bra!
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP