Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mont Seny, Katalonien. (April 2010)




Vänta på mig!

Du vandrar med en vän i fjällen

När vännen ropar "Vänta på mig!"

Så sätter du dig på en sten,
Tittar ut över den hisnande naturen,
Njuter av livet,
Andas och Bara Är.

När vännen kommer ikapp
sitter ni någon minut tillsammans,
Du berättar om en stor fågel du nyss såg.
Var det en storlom, kanske?

När ni fortsätter, får vännen gå före,
visa vägen och takten.

 

Om din själ ropar "Vänta på mig!":

Gör precis likadant!




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 272 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-06 22:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint.
Tack för påminnelsen. :)
2011-05-11

  Bibbi VIP
Så skön och jag har själv varit där.
2011-05-09

  anits VIP
Mycket klokt och fint skrivet
om att lyssna till varandra
2011-05-07

  Filosofen2
Det bästa är om själen, hjärtat och magen alltid får ta stor plats.

Låta det växa och styra livet, så positiva tankar flödar och aldrig glömma kolla så själen är med då man går ut.
2011-05-07

    ADI Nehlin
vacker text..vilken underbar bild
2011-05-07

  that guy
Fin text! fångar intresse:)
2011-05-06

  Ninananonia VIP
Fint! :) Gillar denna vandring :) Vacker natur :)
2011-05-06

    ej medlem längre
Kloka ord om lyhördhet.
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)