Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vi skriver är redan skrivet

Också detta.
Jag behöver vara kreativ
Men ingenting nytt kan byggas
Em, G, C, D.
Alltid.

Människor.
Så unikt olika.
Så tråkigt förutsägbara.
Det finns bara en förklaring.
De har skapats till individer,
men bor i samma begränsade värld.
Intet nytt kan skådas under solen.
Vår sol.




Fri vers av priscilla
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-06 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

priscilla