Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hos diktmakaren






reparerar ni dikter här ?

kom till saken !

vilka är de vanligaste felen ?

att texten är för slidad, utskuren eller "blodtappad"
som vi säger på diktgolvet...som om den gått in
i klimakteriet

hur lång tid tar det att få det åtgärdat ?

från en titt till en evighet

en ! har ni fler ?

runt 10 000 000 000 för närvarande

vem förestår här ?

A M Or heter han...han är gammal i gamet
och inte helt frisk...ja egentligen är han
inte klok på en fläck...diktarna klagar mest
hela tiden...tycker det är hans fel

till sist...vad kostar det ?

vi brukar säga så här att "det kostar på"

tar ni kontanter ?

"på" sa jag

men ja...vem är nu så dum att den
lämnar in dikten för reparation ?

du t ex...du verkar ju helt säckad,
du borde skriva en dikt
för att rycka upp dig

tar ni emot den här då ?

vi tar emot va fan som helst

kommer ni att bloda ner den lite

det kan du ge dig fan på...den här
var oförlåtlig

när kan jag hämta den ?

du låt den stanna här...vi tar hand om den










Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-11 17:00



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Originellt grepp i diktverkstan, lätt absurt och roligt med allvarsbotten.
2011-05-13

  Zelogath
En vitsig berättelse men som faktiskt har ett bra budskap
2011-05-11

  Minkki VIP
Bravo, Gunnar - du är full av knäppa och kloka och roliga och explosiva (och allt däremellan och utanför) idéer, varje dikt ger garanterat en Reaktion ;)
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP