Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Muscat ligger i strax söder om på Kräftans vändkrets, skuggan från en 6 m hög lyktstolpe (juni 2005)




Kort-kort (spridda haiku)

---

Innesluten

i vårsnuva

tanken flyger

---

Zenit

Solstrålar söker

obefintlig skugga

---

Avstängd TV

bilden

klarnar

---

Första flugan

fångade

öringen

---

Alltför kort

är lagom

haiku

---

 




Bunden vers (Haiku) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 361 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-13 06:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
spridda tankar på olika nivåer i verkligheten!
2011-05-14

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-05-13

    ADI Nehlin
fin...ger lite att fundera på
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)