Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En trampbåt i Safa Park - lokal kommersiell approximering av roddbåt i tjärn




Tänk om jag hade en eka

Dubai

Höga hus
Virvlande sand under stekande sol
Asfalt och bilar
Shoppingcentra, luftkonditionering,
högljudd reklam

Jag saknar så
Vandra i mosstäckt skog
andas sval luft
Höra fåglar
se ett rådjur
hitta en tjärn
Sitta ned en stund
Tala med min själ

Om jag hade en liten roddbåt!
Då skulle jag kunna säga

Jag längtar till min eka,
där både jag och själen får ro! :)

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 350 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-05-14 13:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar text, jag instämmer helt i dina ord och förstår din längtan!

Bokmärker!
2011-07-08

  Bibbi VIP
Förstår känslan så innerligt väl.
2011-05-16

    ADI Nehlin
finns det något underbarare..förstår din längtan..fint skriftat
2011-05-14

    ej medlem längre
vackert beskriven, högst förståelig längtan
2011-05-14

  anits VIP
Mycket fint och längtansfullt skrivet
2011-05-14

  Minkki VIP
Längta - sunt! Ro - finns något bättre för själen, och för datoriserade axlar...? En charmig dikt, Tor-Björn!
2011-05-14

  Junitvillingen
Fram till dess att du har din efterlängtade lilla eka och kan njuta av allt från skogsdoft till simmande änder i den lilla tjärnen får du resa bort i tanken...i drömmen...Riktigt fint poetat detta, drömskt & längtande.
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)