Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Bulgarien gick med i EU försökte man att handikappanpassa huvudstaden Sofia.
Inte hjälpte det.




Fiktion (Nytt valspråk)

"Fiktion / påhittad text, sätter inga gränser för mig, när jag vill berätta sanningen om livet"



Ryska:
"Вымысел - придумка/художественный текст,
не ставит мне границы, когда я хочу рассказать правду о жизни."




Övriga genrer (Aforism) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 387 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-16 03:35



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Till Anahita:
Jovisst är det ryska. (Jag lade till en anvisning om det i texten, för nytillkomna läsare :)
Texten ploppade nämligen först upp i huvudet på ryska, och sedan gjorde jag en svensk variant också.
2011-05-16

    ej medlem längre
Allting är relativt, eller hur? :-)

Så vackert det blir på - är det ryska?
2011-05-16

  anits VIP
Tänkvärda rader
2011-05-16

    ADI Nehlin
tyckte om
2011-05-16

    ej medlem längre
Så sant och finurligt skrivet, kräver lite extra eftertanke . . .
2011-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)