Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är det vi gör





tiden springer ifrån oss
vi rusar efter
lämnar våra liv

drömmer om
hur det borde
ha blivit

med oss
i huvudrollen

vi törstar
vi törstar ihjäl
efter våra liv

skriker det
i fyllan
i dimmmorna

tills graven öppnar sig
under våra fötter

jag vrider mig
i vansinnig vånda

undrar
om det är för sent
att hitta hem






Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-20 19:11



Bookmark and Share


  Johanna Rose
"undrar
om det är för sent
att hitta hem"

Just detta är någonting jag själv känner igen!
En väldigt bra skriven dikt!
2011-05-20

  Cocktail
Herregud. Satt precis och tänkte i just dessa tankebanor. Du tog mig på sängen, bokstavligt talat! Ligger här och drömmer om livet, citerar dig; "hur det borde ha blivit"... varför lever vi livet drömmandes om livet "som det borde vara?" Så otroligt frustrerande. Det här var skit bra. Enkelt, konkret, snygg layout. Applåder!
2011-05-20

  Pimsan Ivarsson
dödsångest-det allt bygger på
i samhället...
den undermedvetna
basen för allt skapande
och destruktion
2011-05-20

  Gawain
Helt i min smak, mycket raffinerat och bra.
2011-05-20

    ej medlem längre
Fantastiskt skrivet om livet förgänglighet. Hur blir man av med känslan av att det är så bråttom, bråttom, kanske till och med för sent? För sent att hitta hem. Så himla bra du beskriver det. Starkt.
2011-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP