Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Safa Park, Dubai (april 2011)




PlusPlus - den positiva inre rösten

Jag kan vara på väg att ge upp
tycka att livet suger
När den inre rösten säger "Du duger",
"Du kan!, Försök igen!"

Jag kan känna att ingen i hela världen älskar mig
"-Men jag då?
Se nu till att älska dig själv så blir vi minst två.
Och dessutom, fortsätter rösten, om du
bara vågar tro på det, kommer du snart att se
att du är högt älskad av allt levande och av
hela universum."

När jag inte kan somna, säger rösten:
"Låt mig tänka på det där ett tag, så kan du vila."

Rösten hjälper mig att se det vackra i mig själv,
andra och världen omkring oss.
Ibland kan den rentav vara lite nyfiken.

Den är så positiv, att jag nog tar och kallar den "PlusPlus",
Den liksom inkrementerar värdet på livet, hela tiden.


Om du lyssnar riktigt noga,
är jag säker på att även DU kan höra PlusPlus!
Han lovade nämligen att Plussa på sig själv
och lära sig fler språk, tills ALLA kan höra honom.




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 451 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-21 11:04



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
underbart!! tack för den
2011-05-22

  anits VIP
Mycket kloksap i dina ord
mycket bra skrivet
2011-05-22

  Junitvillingen
En sådan röst är det värt att lyssna till med öppna sinnen, ta till sig de sagda orden och känna: jag duger, och inte bara det - jag är faktiskt också BRA!! Skön text som gillas av mig:-))
2011-05-21

  Bibbi VIP
Visdom.
2011-05-21

  Minkki VIP
Fin tanke, utformning. Här bland det tigande folket har många K-affärernas Plussakort i plånboken. Tänk om de visste vilken skatt de bär omkring! Roligt också att inte bara PlusPlus blir Plus utan också MinusMinus ;) Det kan vara värt att komma ihåg, när allt känns som Minus.
Rolig ordlek - att Plussa på sig själv! Tack för en positiv text!
2011-05-21

    ej medlem längre
En bra inre kamrat!
2011-05-21

  lisa"puzzle"svensson
kloka ord
2011-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)