Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett dygn utan dig





när du slår upp
dina ögon
når solljuset mig

o-av-sett

luften ingår då
i verkligheten

den

som andas...håller mig

tills du tröttnar
nickar till
somnar åter

släcker ner.

God natt !




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-22 12:07



Bookmark and Share


  Minkki VIP
fint förmedlad innerlighet - din skala är så vid att jag baxnar över svängarna...
2011-05-22

  filosofian
fint!
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP