Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden.

Döden sa till livet, det är nu jag tar dig, för att hålla dig här en kort stund för att din själ sedan ska gå vidare.

En som redan har vart död. Kommer känna en del av döden. För att en del av den människan är fortfarande kvar i döden.

Den har varken gott vidare eller tillbaka. Den är död.




Fri vers av Daniel Toivola
Läst 287 gånger
Publicerad 2011-05-22 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Toivola
Daniel Toivola